Ziua 1
Sosire in Malta
Dupa ce veti ajunge in aeroportul din Malta veti fi transferati la hotelul Soreda 4* sau similar

Ziua 2
Excursie de o zi la Valletta
Mic-dejun. In cursul acestei zile veti avea ocazia sa descoperiti fumusetea orasului fortificat, care a fost construit de cavaleri in anul 1566. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca pentru a admira o priveliste superba asupra marelui Port. Apoi veti vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande si muzeul Bisericii. In interiorul catedralei veti putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmura. Veti continua plimbarea catre Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maestri. Apoi, se viziteaza Muzeul National Muza, ce adaposteste importante capodopere inclusiv din epoca fenicienilor.

Ziua 3
Excursie de o zi la Mdina
Mic-dejun. Excursia va va face cunoscuta partea centrala a Maltei, dominata de fortificatiile orasului medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Strazile vechi, inguste, care dateaza din epoca medievala duc pana la bastioanele impunatoare, de unde veti putea admira o magnifica panorama asupra insulei. Pe drum veti putea vedea diferite stiluri de arhitectura, incluzand palate Siculo-Norman si alte cladiri in stil baroc de o importanta istorica deosebita. DupA?C? Mdina, se viziteaza Stancile Dingli, situate la 253 de metri deasupra nivelului marii. Vom vizita gradinile botanice San Anton situate langa Palatul Prezidential (pe exterior)

Ziua 4
Excursie de o jumatate de zi: Turul celor trei orase
Mic-dejun. Prin intermediul acestei excursii veti putea descoperi partea opusa de Valetta, cunoscuta sub denumirea de cele Trei Orase: Vittoriosa, Cospicua si Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan in 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge in Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre stradutele inguste si cladirile istorice. Veti continua excursia spre Gradina Senglea, situata in varful peninsulei si veti avea ocazia sa admirati o panorama uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apararea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565.

Ziua 5
Timp liber sau excursie optionala de o jumatate de zi la Palatul Parisio si cramele din Malta
Mic-dejun. Aceasta excursie este un tur special, care combina cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veti merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles in miniatura. Peisajele superbe din gradini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. Continuare catre una dintre cele mai importante vinarii din Malta, unde veti primi explicatii detaliate despre vinurile locale, pe care le veti putea degusta

Ziua 6
Timp liber sau excursie optionala de o jumatate de zi la cariera de Calcar din Malta si templul Hagar Qim
Mic-dejun. Excursia incepe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformata intr-o atractie turistica pentru turisti. In continuare veti intra in atmosfera antica a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, unde veti admira o priveliste panoramica asupra Marii Mediterane si a insulei Fifla. Veti continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veti putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunsocuta pentru apele cristaline (se achita la fata locului).

Ziua 7
Timp liber sau excursie optionala de o zi la Insula Gozo.
Mic-dejun. Veti fi preluati de catre autocar pentru a ajunge la ferry boat. Dupa aproximativ 20 de minure veti ajunge in portul Mgarr, unde veti putea deja simti atmosfera unica a insulei Gozo. Prima vizita va fi la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi constructii de piatra din lume, ce dateaza inca dinainte de Piramidele Egiptene. In continuare, veti vizita cetatea medievala din Victoria. Insula Gozo este renumita pentru mestesugurile sale, in special dantele realizate manual si imbracamintea tricotata. Toti vizitatorii insulei sunt impresionati de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senina si diferita fata de cea a insulei Malta.

Ziua 8
Zbor de intoarcere Bucuresti.
Mic-dejun. In functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere spre Bucuresti.
*Numar minim de participanti 20 persoane. *Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.


Acte necesare:
Carte de identitate valabila sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Servicii incluse:
Zbor dus-intors cu bagaj de cala si de mana
Taxe de aeroport: 190 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare la hotel de 3* sau 4*
Mic dejunPachet cina
Excursii conform program: Valletta, Mdina, Turul celor trei orase

Servicii neincluse:
Pachet excursii optionale (Palatul Parisio si cramele, cariera calcar si Templul Hagar Qim, Gozo): 169 euro/pers.
Bacsisuri pentru ghizi si soferi: 25 euro/persoana (se achita la fata locului)
Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte (se achita la fata locului)
Asigurare medicala si storno pandemie 1-69 ani: 33 euro/pers
Asigurare medicala si storno pandemie 70-99 ani: 54 euro/pers

Conditii de plata:La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului,nerambursabil in caz de anulare
Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei

Circuit Malta 8 zilevezi mai multe

Camera Dubla
Pachet cina
Taxe de aeroport si combustibil 190 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare 7 nopti hotel 3*-4*
Mic dejun
Ghid turistic vorbitor de limba romana
Incluse:Valetta,Mdina,turul celor trei orase
Transport Avion RYAN AIR Bucuresti - Malta
Transport Avion RYAN AIR Malta - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Malta, Toate locatiile, Malta

Verifica tarife si disponibilitate