RO Complexul Wolf este situat la 1.5 km de Castelul Bran.
RO Situat în imediata apropiere a castelului Bran, Complexul Wolf vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului. Amplasarea la numai 150m de DN 73A, face complexul destinaţia ideală atât pentru oaspeţii în tranzit cât şi pentru cei care doresc o vacanţă minunată.

Combinaţia ideală între nou şi tradiţional Complexul Complex Turistic Wolf - MediuWolf vă asteaptă la porţile Branului. /

EN Wolf Complex is situated at 1.5 km from Bran Castle.
Located in the immediate vicinity of Bran Castle, Wolf Complex is open throughout the year. The location at only 150m from DN 73A, makes the complex the ideal destination for both guests in transit and those who want a wonderful vacation.

Servicii incluse: 4 nopti cazare cu mic dejun
23 decembrie - primirea oaspetilor cu mere coapte si vin fiert
24 decembrie - taierea porcului cu pomana porcului, impodobirea bradului de Craciun, sosirea Mosului si colinde
25 decembrie - pranz festiv bufet de Craciun cu colindatori si dansatori de muzica populara, foc de tabara cu protap, bulz pe jar, tuica si vin fiert.
26 decembrie - concursuri cu premii

Micul dejun se serveste in Restaurantul Taverna Lupilor. Orele de servire a micului dejun sunt intre 07.30-10.00. Meniul micului dejun este stabilit de catre administratia Complexul Wolf.
Pranzul festiv de Craciun se desfasoara in Restaurantul Taverna Lupilor. Meniul acesteia este stabilit de catre administratia Complexul Wolf. Ora de servire a pranzului festiv de Craciun este 13.00. In tarif este inclusa si bautura: suc 250 ml, apa minerala/plata 500 ml, vin la sticla alb/rosu/roze 750 ml, 1 cafea, intampinare cu tuica si afinata 40 ml.
In incinta Complexului Wolf sunt strict interzie introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara Complexului Wolf.
Check in-ul se face incepand cu ora 16:00; Check out-ul pana la ora 11:00

In zilele din cadrul pachetului de Craciun aveti acces gratuit la:
- Centrul Spa (piscina 250 mp acoperita si incalzita, 2 saune unscate, 1 sauna umeda, jacuzzi)
- Wi-fi in toate spatiile publice, internet cu cablu in toate camerele
- Locuri de parcare
- Spatiu de joaca exterior pentru copii

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Craciun - Hotel Wolf 1, Bran, Romania