ELLAS - Skala Potamia

Thassos Grecia
de la
EUR 1131 00 EUR
2 adulti
Hotelul Ellas se afla la 3 minute de mers pe jos de plaja. Situat la 100 de metri de plaja de aur din Skala Potamias, Hotelul Ellas are un restaurant si un bar. 
Pranzul si cina includ mancaruri grecesti si balcanice si sunt servite la restaurantul care are o zona de luat masa in aer liber. La bar sunt oferite bauturi si cafea.
Centrul orasului Skala Potamias este la 0,6 metri si ofera baruri, restaurante si magazine. Limenas, portul principal si capitala Thasos, este la 12 km. Hotelul ofera parcare privata gratuita. Calatorie de relaxare in timp ce savurati o delicatesa delicioasa Thassian sau luati o bautura rece langa mare sub lumina perfecta a soarelui grecesc. Ofera 27 de camere confortabile care pot gazdui pana la 4 persoane, aer conditionat cu Wi-Fi gratuit si un balcon cu vedere la Marea Traciei, la muntii Thassos sau la gradina. Toate camerele luminoase ale Hotelului Ellas includ TV prin satelit si frigider. Fiecare are o baie privata cu dus.

vezi mai multe

Autocar Charter Thassos Tur 2024 Bucuresti - Thassos; Autocar Charter Thassos Retur 2024 Thassos - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare