Ziua 1
Plecare din Cluj catre Istanbul in jurul orei 14:00 din Cluj Napoca. Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii, sosire in Turcia a doua zi.

Ziua 2
Sosire in Istanbul, cazare la HOTEL BUYUK KEBAN 3*. Dupa cazare la hotel si o scurta pauza, vom continua ziua cu un tur panoramic al Istanbulului cu autocarul. Apoi plimbare in zona hipodrom, Cisterne, Obeliscul Egiptean cu intrare la Moscheea Sfanta Sofia. Cazare.

Ziua 3


Ziua 4
Mic dejun dupa care mergem la cel mai mare acvariu din lume, Aqvarium Floria, care se intinde pe o suprafata de 22 mii mp, cu un volum de apa de cel putin 6800 metri cubi.si un numar mare de specii de animale. Programul este optional, costa 35euro/persoana. Alt program optional din aceasta zi este vizita la palatul Dolmabache si palatul Topkapi, costul fiind 50 euro/persoana. Dupa-masa program bonus din partea agentiei.

Ziua 5
Dupa micul dejun, incepem vizita in zona cu cele mai importante banci si firme ale lumii, urcam in cladirea zgarie nori Sapphire cu o inaltime de 238 m unde admiram panorama Istanbul la 360de grade. Dupa care trecem pe partea Asiatica unde admiram partea Europeana a orasului Istanbul. Din partea Asiatica trecem pe partea Europeana, vizitam zona Taksim, renumita pentru tramvaiul rosu, care aduna nostalgic calatorii de pe artera Istiklal Caddes. Seara cina la un restaurant traditional Turcesc cu muzica live. Programul din aceasta zi este optional.vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Cluj Napoca - Istanbul
Transport Autocar Istanbul - Cluj Napoca

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Cluj Napoca catre Revelion Istanbul, Toate locatiile, Turcia