Descriere hotel

Utopia Resort & Residence reprezintă un impresionant complex de lux cu 5 stele, în inima Alanyei, dispunând de 370 de camere și suite distribuite într-un ansamblu arhitectural alcătuit din 7 clădiri distincte. Cu un design ce se inspiră din frumusețea naturii, complexul se angajează să ofere oaspeților săi nu doar cazare, ci și o experiență unică de vacanță. Aceasta se bazează pe creativitatea arhitecturală inspirată de elementele naturii și pe o înțelegere profundă a serviciilor noastre, conturată de trecutul nostru istoric. Fiecare detaliu al complexului reflectă angajamentul nostru pentru calitate și confort, asigurând că oaspeții se pot bucura de o ședere remarcabilă.Localizare

Situat în Avsallar, la 1,2 km de plaja Incekum.
Plaja publică Avsallar este la 1,5 km de complex, iar istoricul Alarahan este la 15 km. Cel mai apropiat aeroport este Gazipaşa-Alanya, situat la 65 km de Utopia Resort & Residence, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.


Facilități hotel

Hotelul impresionează prin diversitatea sa culinară și oferă o experiență gastronomică bogată cu facilități precum un restaurant rafinat, un beach bar la malul mării, un restaurant à la carte cu preparate fine, o delicioasă patiserie, un snack bar pentru gustări rapide, gozleme pentru o bucată autentică de tradiție, night snack pentru cinele târzii, early breakfast pentru cei matinali, lobby bar pentru momente relaxante, pool bar pentru răcorire în timpul zilei și o atmosferă vibrantă în bistro terasa, toate contribuind la o experiență culinară inegalabilă pentru oaspeții săi.
 


Facilități camere

Complexul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, dulap, ceainic, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat, balcon și baie privată cu duș. 

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - ALANYA 2024 (joi) Bucuresti - Alanya; Taxele de aeroport; Avion ALANYA - OTOPENI 2024 (joi) Alanya - Bucuresti; Taxele de aeroport; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre Utopia Resort & Residence, Alanya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate